VERKOOPPUNT

Custom Concepts

Custom Concepts

De passie

Custom Concepts is 10 jaar geleden opgericht en komt voort uit de passie voor snelle auto’s welke je hart sneller doen kloppen. Om unieke wensen van autoliefhebbers te realiseren en hun/haar auto meer “eigen” te maken.

Wij leveren wereldwijd high-end tuningsdelen voor Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Audi RS en BMW-M/Alpina. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuningsmaterialen en zijn gespecialiseerd in bijzondere projecten en klant wensen. De samenwerking met o.a. vooraanstaande producenten zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. RMC Lubricants voegt in dit concept ons naadloos toe. Met hun hoogstaande kwaliteitsproducten: (Brandstof- en Olieadditieven, Smeermiddelen, Premium Oliën en Car-Care producten), 24/7 technische service, sterk en breed productenprogramma, premium pakket voor performance motoren, sterk vertegenwoordigd op race tracks en binnen gerenommeerde sportwagenverenigingen. Custom Concepts heeft de vertegenwoordiging verworven om RMC Lubricants producten uitsluitend binnen ons marktsegment te mogen verkopen. Daar zijn wij als onderneming tezamen met RMC trots op.

VertegenwoordiGIng

Voor de Nederland of Benelux zijn wij officieel importeur voor:

  • OTTO FUCHS KG - Gesmede velgen voor Porsche
  • CAPRISTO Automotive GmbH - Sportuitlaten met kleppen & carbondelen
  • CARTRONIC Motorsport GmbH - Porsche tuning
  • CARBONIO - Carbondelen
  • GAZ shocks - Verstelbare schokdempers
  • LN engineering - Motoraanpassingen voor lucht- en watergekoelde Porsche motoren
Ontwikkeling

CUSTOM CONCEPTS ontwikkelt en levert o.a. tuningspakketten, sportuitlaten, wielophangingen en velgen voor straatgebruik in diverse prijsklassen voor recente modellen, maar ook voor het tunen van youngtimer en klassiekers. Vraag naar de mogelijkheden voor uw merk.

Garages

Voor garages welke een eigen assortiment willen hebben naast het fabrieks assortiment kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren volledig product assortiment, advies, begeleiding voor marketing vraagstukken. Vraag naar de mogelijkheden!

Custom concepts

Custom Concepts

Oude Baan 6
4825 BL  Breda

+31 (0)6 - 22 75 65 19
info@custom-concepts.nl
www.custom-concepts.nl