Over RMC

RMC Lubricants distribueert internationaal een uitgebalanceerd gamma aan producten voor de automotive markt.

Performance by cleaning

RMC Lubricants

RMC Lubricants is een Nederlandse onafhankelijke fabrikant c.q. producent van automotive producten, die met haar volledige gamma de internationale markt bediend. Ontstaan uit jarenlange kennis en kunde vanuit ondernemende specialisten. RMC Lubricants werkt internationaal met een volledig gamma aan producten voor de automotive markt.

Alle producten komen voort uit de wens van de professionele gebruikers waar kwaliteit en innovatie een constante factor zijn voor het leveren van state-of-the-art prestaties. Bij RMC Lubricants staat efficiëntie en schone mobiliteit voorop. Onze premium producten werken zowel preventief als probleemoplossend. Hebben een optimale beschermende werking, die verbrandingsmotoren en draaiende onderdelen in topconditie houden. Reinigen alle essentiële onderdelen. Zorgen voor betere prestaties, een lager brandstofverbruik en verminderen schadelijke emissie uitstoot.

Automotive

Onze producten

Wij leveren een totaal assortiment:

  • Brandstof- en olie additieven (Benzine, Diesel, LPG);

  • Oliën (voor motor, versnellingsbak, remmen en stuurbekrachtiging);

  • Smeermiddelen (vetten, kit en aerosols voor de werkplaats);

  • Koelvloeistoffen en equipment reinigingsmachines;

  • Airco producten (foam treatment Ctgb goedgekeurd onder nummer 15565N en refresh producten);

  • Car Care producten (totaal assortiment voor interieur en exterieur).

Deze producten worden in uiteenlopende segmenten binnen de automotive, autosport, motorfietsen, land- en tuinbouw, trucks en bussen, marine en intern transport gedistribueerd.

rmc-oil.png

RMC Lubricants

Development

RMC Lubricants heeft de ontwikkeling van haar producten gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen in de markt. Ontwikkeld en getest op duurzaamheid, kwaliteit en uitmuntende ster prestaties in haar laboratorium en op testcircuits. RMC heeft de technologische ondersteuning en service in eigen huis. Ons uitgebreide en gewaardeerde 24/7 serviceprogramma, de flexibele instelling en snelle leveringen, waarbij ook klant specifieke producten ontwikkeld en geproduceerd worden.

RMC Automotive development