Verkooppunt

Ronden Banden

Ronden Banden

Voor alle soorten banden en onderhoud

Ronden Banden is dé groothandel die deels actief is in Gelderland, Overijssel, Drenthe en in Noord Brabant. Wij leveren alle soorten merkbanden en daarnaast alle diensten die hiermee te maken hebben. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 45 werknemers met een wagenpark van 12 bedrijfsbussen en één servicebus voor o.a. truck assistentie.

Ronden Banden distribueert ook auto onderdelen naar garages. Hierdoor wordt efficiënt gebruikt gemaakt van de leveringsritten. RMC Lubricants maakt deel uit van het gamma dat Ronden Banden dagelijks levert aan haar klanten. RMC levert: additieven voor benzine- en dieselmotoren, additieven voor oliesystemen, car-care producten voor interieur en exterieur, airco producten, werkplaats producten zoals sprays en vetten en een compleet gamma aan premium oliën voor motor, versnellingsbak en remmen. Dit uitgebreide dienstenpakket in combinatie met vakkundig personeel en een kwalitatief assortiment zorgt ervoor dat Ronden Banden toegevoegde waarde biedt en zich onderscheidt in de markt.

Vanuit het hoofdkantoor in Doetinchem levert Ronden Banden producten en diensten aan professionals zoals autobedrijven, fleetowners, transportbedrijven, loonwerkers en de industrie. Maar ook de particulier is meer dan welkom. De diensten die Ronden Banden aanbiedt bestaan uit het leveren, monteren, balanceren en controleren van banden, het uitlijnen van banden, het wassen van wielen, het vullen van banden met stikstof en het opslaan van zomer- of winterbanden in het bandenhotel. Vanzelfsprekend adviseren wij over banden, over velgen en alles wat daarbij komt kijken. Van autobanden tot caravanbanden en van lichtmetalen wielen voor SUV en 4×4, in alle maten en merken. Door deze uitgebreide service probeert Ronden Banden kwaliteit te leveren en de klant te ontzorgen, om zich hiermee te kunnen onderscheiden van de concurrentie. Verder biedt Ronden Banden ook een 24/7 pechservice aan en verzorgt het een deel van het ophalen en vervoeren van (originele) onderdelen naar garages in de buurt.

Ronden Banden BV is medeaandeelhouder van Tyrenet.

En vormt samen met enkele andere deelnemers van Tyrenet een regionale banden- en velgen fijnmazig landelijk distributienetwerk van ervaren grossierende specialisten, waardoor de klant gewaarborgd is van optimale kwaliteit en service.

Geni CarCare

Ronden Banden

Innovatieweg 24
7007 CD  Doetinchem

+31 (0)314 - 34 01 18
info@rondenbanden.nl
www.rondenbanden.nl