Verkooppunt

TINNEMANS AUTOMATERIALEN

Tinnemans Automaterialen

Kwaliteit, kennis & service

De Tinnemans Groep is al vanaf de oprichting in 1973 een gerenommeerde organisatie op het gebied van verkoop van technische onderdelen, automaterialen en equipment aan garage-, transport-, en landbouwmechanisatiebedrijven alsook aan fleetowners. Daarnaast verkopen zij industriële producten voor de meest uitlopende bedrijven.

Dankzij het zeer uiteenlopende productenpakket kunnen klanten, zowel het kleinste technische onderdeel, alsook voor de totaalinrichting van een werkplaats bij Tinnemans terecht.

Alle vier filialen bieden het complete pakket van meer dan 100.000 beschikbare artikelen en beleveren hun verzorgingsgebied meermaals per dag. Zo kan gehoor gegeven worden aan de wens van de klant om het op voorraad houden van producten tot een minimum te beperken en zo kosten te besparen.

DE HIGHLIGHTS

  • Verkoop van technische onderdelen, automaterialen, industriële producten en equipment;
  • Meer dan 100.000 artikelen beschikbaar, meermaals per dag bij u geleverd;
  • Onderscheidende productlijnen, zoals het brede pakket van RMC Lubricants producten;
  • Eigen werkplaats, voor uw optimale technische service;
  • Cursussen;
  • Producttrainingen;
  • Up-to-date houden van technische informatie en de ontwikkelingen in de markt;
  • Marketingprogramma’s;
  • Concepten;
  • Loyaliteitsprogramma.

KWALITEIT

Er wordt bij Tinnemans alleen, wat automaterialen en equipment betreft, zakengedaan met fabrikanten die bij de ontwikkeling van de auto betrokken zijn. Fabrikanten die worldwide geroemd worden om hun kwaliteit en vergaande technologische kennis. Zij leveren immers de originele en enige juiste onderdelen. Uiteraard vinden wij een juiste prijs/kwaliteit-verhouding noodzakelijk.

KENNIS

Naast het vervullen van een grossiersfunctie, is de Tinnemans Groep ook dé aangewezen partner voor advies en periodieke scholing. Mede doordat er weinig verloop is van medewerkers, beschikt Tinnemans over een grote hoeveelheid kennis en ervaring en kan zij klanten als geen ander advies op maat geven.

Voor de buitendienstmedewerkers is er dan ook een belangrijke rol weggelegd om klanten op de hoogte te houden over klant-specifieke en actuele informatie met betrekking tot de branche.

Daarnaast verzorgt Tinnemans periodieke scholing voor met name garagebedrijven. Het betreft scholing op het gebied van complexe technologieën die bij de huidige auto’s worden gebruikt. Tevens zijn de meest recente keuringseisen, de daarvoor meest geschikte apparatuur en nieuwe producten en hun toepassingen geschikte onderwerpen.

SERVICE

Om kwaliteit te kunnen leveren, kennis te kunnen overdragen, klantgericht en snel te kunnen leveren, heeft de Tinnemans Groep een team van…. gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers in dienst. Dit team is in staat om te allen tijde iedere nieuwe situatie te beoordelen vanuit een stuk ervaring, daarbij rekening houdend met de laatste ontwikkelingen. Het belang van ontwikkelen vertaalt Tinnemans door onder andere te investeren in de opleiding van haar medewerkers.

Daarnaast luistert Tinnemans continu naar signalen in de branches waarin ze werkzaam is. Tevens is het ontdekken en liefst het vooruitlopen op de trends de uitdaging voor nu en later.

The Color Store

Tinnemans Automaterialen

Hoofdvestiging

Edisonlaan 41
6003 DB  Weert

+31 (0)495 - 457610
info@tinnemans.nl
www.tinnemans.nl